Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Pro the Bileet -risteily 6.11.2021

Pro the Bileet -risteily 6.11.2021

risteilyllä

Pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan aluejohtokunta järjestää tuttuun tapaan nuorille jäsenille suunnatun 22h-bileristeilyn Tallinnaan marraskuun alussa Silja Europalla.

Lähtöpäivä la 6.11. klo 18.30 ja paluu su 7.11. klo 16.00 Helsingin Länsiterminaalista.

Hyttien hinnat

  • Deluxe-hytti 209 euroa 1-2 hengelle
  • A-hytti 129 euroa 1-4 hengelle
  • B-hytti 104 euroa 1-4 hengelle
  • C-hytti 54 euroa 1-4 hengelle

Jokaiselle risteilijälle varataan lisäksi buffet ja risteilyn alussa yksityinen skumppatilaisuus. Näin pääset verkostoitumaan muiden prolaisten nuorten kanssa.

Pro The Bileet -risteily

Paketin hinta on normaalisti 59e, mutta aluejohtokunta tarjoaa 50 ensimmäiselle pääkaupunkiseudulla tai Länsi-Uudellamaalla asuvalle opiskelijajäsenelle 35% alennuksen. Ilmoittaudu siis ajoissa, ja saat buffetin ja skumpan hintaan 39e!

Risteilylle lähtee mukaan myös opiskelijaliiton hallitus — meille saa tulla kertomaan mielipiteitä ja kehitysehdotuksia! Etsimme myös jatkuvasti uusia aktiiveja toimintaamme, joten tule esittelemään itsesi, mikäli haluat lähteä mukaan opiskelijatoimintaan. 

Seuraamme koronatilannetta ja paikat vahvistetaan alkusyksystä. Vahvistuksen yhteydessä laskutamme risteilyn. Jos jokin jäi mietityttämään, laita viestiä osoitteeseen sonja.tikkanen@pro-opiskelijat.fi.

Ilmoittaudu mukaan risteilylle 20.9. mennessä! 👉

Etkö ole vielä Opiskelijaliitto Pron jäsen? Tiesithän, että perustason opiskelijajäsenyys on ilmaista ja se oikeuttaa käyttämään kaikkia Ammattiliitto Pron jäsenetuja! Liity jäseneksi täällä.

Avainsanat: