Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Sinustako opiskelijayhdistyksen koordinaattori?

Sinustako opiskelijayhdistyksen koordinaattori?

Sinustako opiskelijayhdistyksen koordinaattori?

Pro-Opiskelijat ry etsii pääsihteeriä koordinoimaan yhdistyksen opiskelija-aktiivien toimintaa eri paikkakunnilla. Paikka on luottamustehtävä, joten tehtävässä ei noudateta varsinaista työaikaa, mutta odotamme pääsihteerin käyttävän tehtävään noin 10 tuntia viikossa. Pääsihteerin palkkio on 440 € kuukaudessa. Pääsihteeri työskentelee yhdessä opiskelijayhdistyksen hallituksen kanssa.

Pääsihteerin tehtävässä

  • pääset miettimään, miten aktivoidaan Pron opiskelijajäseniä eri paikkakunnilla ja luodaan verkosto opiskelija-aktiiveille.
  • Pääset ideoimaan tapahtumia ja toimintaa eri paikkakunnille sekä yhdessä hallituksen kanssa pohtimaan keinoja yhdistyksen näkyvyyden lisäämiseksi.
  • Teet yhteistyötä eri opiskelijakuntien ja ainejärjestöjen kanssa ja kartoitat potentiaalisia yhteistyökumppaneita.
  • Visioit yhdessä hallituksen kanssa, miten yhdistyksestä tehdään jäsenten lähellä oleva ja jäsenensä parhaiten sitouttava opiskelijayhdistys.

Pääsihteerinä pääset aitiopaikalle tutustumaan prolaiseen toimintaan ja verkostoitumaan liiton eri toimijoiden kanssa. Toimessa saat hyvää kokemusta niin ammattiliitto- kuin yhdistystoiminnasta ja pääset tuomaan esille omia ajatuksiasi, miten liiton tulisi paremmin tavoittaa ja aktivoida opiskelijoita liiton jäseniksi.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • Olet Pro-Opiskelijat ry:n jäsen (jäsenyys on maksutonta!)
  • Tunnet korkeakoulumaailmaa ja erityisesti AMK-kentän
  •  Olet markkinointihenkinen verkostoituja, jolla on hyvät viestintätaidot
  • Olet järjestelmällinen
  • Projektinhallinta, strateginen ajattelu ja ideointi on sinulle helppoa, ja viet ajatuksia ja ideoita myös käytäntöön

Plussaa on, jos sinulla on ennestään kokemusta järjestömaailmasta ja hallitset sosiaalisen median. Työ tehdään pääasiallisesti etänä, mutta tehtävään liittyy myös matkustamista. Korvaamme matkakulut.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se osoitteeseen pro-opiskelijat@proliitto.fi 4.10.2021 mennessä. Kerro kuka olet ja miksi tehtävä kiinnostaa sinua. Haastattelemme sopivia hakijoita hakuajan päätyttyä. Toimi alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pron järjestötoiminnan suunnittelija Mira Korhonen.

Mikä on Opiskelijaliitto Pro?

Pron opiskelijayhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsentensä työolojen, palkkojen ja muiden työsuhteen ehtojen parantamiseksi, tasa‐arvon edistämiseksi sekä heidän työmarkkina‐, opiskelu- ja sosiaalisen asemansa vahvistamiseksi opiskelujen aikana sekä opiskeluaikaisissa työtehtävissä. 

Yhdistys edistää korkeaa järjestäytymisastetta alueensa oppilaitoksissa sekä vaikuttaa koulutukseen ja koulutuspolitiikkaan oppilaitoksissa, liitossa sekä valtakunnallisesti. 

Pro‐opiskelijat ry toimii myös yhdyssiteenä opiskelijoiden ja Pron jäsenyhdistysten jäsenten välillä.

Avainsanat: