Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Opiskelijaliiton leffailta Helsingissä: 007 – No Time To Die

Opiskelijaliiton leffailta Helsingissä: 007 – No Time To Die

Projektori

Milloin olet käynyt viimeksi leffassa? Miten olisi kunnon toimintaseikkailu itse James Bondin seurassa? Ammattiliitto Pron pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan aluejohtokunnat kutsuvat opiskelijajäsenet mukaan katsomaan uunituoretta Bondia.

Ota mukaan Prohon kuulumaton opiskelijakaveri

Kaverin mukaan tuoneiden kesken arvomme kolme kappaletta 40€ lahjakortteja S-ryhmän ravintoloihin, joten voit vielä lisäksi päästä herkuttelemaan vaikka saman kaverin kanssa! Olet mukana arvonnassa, kun jätät omat ja kaverisi yhteystiedot ilmoittautumislomakkeella.


Paikka: Finnkino Tennispalatsi, sali 2, Salomonkatu 15, Helsinki
Aika: Tiistai 19.10. klo 17.30 – 21.00

Ohjelma

17:30 Osallistujien nimien tarkastus

Otathan mukaasi sähköpostiisi tulleen ilmoittautumisen ja jäsenkorttisi. Muistathan, että voit ladata mobiilikortin kännykkään Ammattiliitto Pron sovelluksen kautta. Tarjoamme kaikille osallistujille yhden juoman ja popparit, jotka löytyvät saliin tultaessa ovelta.

17:45 Saliin pääsy

18:00 Tervetulopuhe & järjestäytymisen tärkeys,
puheenjohtaja Petteri Auvinen

18:10 Bond-leffa alkaa

21:00 Leffa päättyy

Ilmoittautuminen ja peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuma on maksuton jäsenelle sekä kaverille, matkakuluja ei korvata. Tapahtuma on aluejohtokunnan järjestämä, joten lippuja on saatavilla vain pääkaupunkiseudulla tai Länsi-Uudellamaalla asuville jäsenille.

Elokuvalippuja on opiskelijajäsenille ja heidän vierailleen varattu 80 kappaletta, joten toimithan nopeasti varmistaaksesi paikkasi tapahtumassa! Ilmoittautumisaika päättyy 7.10. klo 16:00.

Peruutusehto: Jos olet estynyt, peruutathan osallistumisesi 12.10.2021 mennessä ja mahdollistat seuraavalle jonossa olevalle jäsenelle pääsyn leffaan. Ilman peruutusta poisjääneiltä laskutamme 20 €/lippu kulujen kattamiseksi. Mahdolliset kysymykset sähköpostiin sonja.tikkanen@pro-opiskelijat.fi.

Nähdään leffassa!

Avainsanat: