Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Etsimme valokuvaajaa tapahtumaan 25.11.

Etsimme valokuvaajaa tapahtumaan 25.11.

Etsimme avustavaa valokuvaajaa opiskelijaliiton pikkujouluihin Helsingissä 25.11.2021.

Tapahtumassa on ammattilaisvalokuvaaja, jonka työparina työskentelet. Tapahtuman valokuvaus ei ole siis yksin sinun vastuullasi. Työ sopii esimerkiksi journalismin tai media-alan opiskelijalle, mutta edellytämme sinulta jo löytyvän joitain työnäytteitä ja referenssejä.

Näkyvyyden ja kokemuksen lisäksi maksamme työstä valitun tarjouksen mukaisen korvauksen. Keikan pituus on 3-5 tuntia, aika sovitaan tarkemmin tehtävään valitun kanssa. Korvaus hoidetaan laskutuksena, toivomme sinulla siis olevan kokemusta laskutuspalvelun käyttämisestä. Pikkujoulut järjestetään anniskelutilassa, joten tehtävään valitun tulee olla täysi-ikäinen.

Jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sonja.tikkanen@pro-opiskelijat.fi. Otsikoi viesti ”Valokuvaaja pikkujouluihin 25.11.” ja muista laittaa mukaan linkki portfolioosi sekä tarjous palveluidesi hinnasta. Laitathan hakemuksen 10.11. mennessä.