Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Oletko sinä Opiskelijaliitto Pron uusi pääsihteeri?

Oletko sinä Opiskelijaliitto Pron uusi pääsihteeri?

Pro-Opiskelijat ry etsii pääsihteeriä koordinoimaan yhdistyksen opiskelija-aktiivien toimintaa eri paikkakunnilla. Paikka on luottamustehtävä, joten tehtävässä ei noudateta varsinaista työaikaa, mutta odotamme pääsihteerin käyttävän tehtävään noin 10 tuntia viikossa. Pääsihteerin palkkio on 440 € kuukaudessa. Pääsihteeri työskentelee yhdessä opiskelijayhdistyksen hallituksen kanssa ja pääsihteerin toimintaa ohjaa Opiskelijaliitto Pron puheenjohtaja.

Pääsihteerin tehtävässä

 • pääset miettimään, miten aktivoidaan Pron opiskelijajäseniä eri paikkakunnilla ja luodaan verkosto opiskelija-aktiiveille.
 • Pääset ideoimaan tapahtumia ja toimintaa eri paikkakunnille sekä yhdessä hallituksen kanssa pohtimaan keinoja yhdistyksen näkyvyyden lisäämiseksi.
 • Teet yhteistyötä eri opiskelijakuntien ja ainejärjestöjen kanssa ja kartoitat potentiaalisia yhteistyökumppaneita.
 • Visioit yhdessä hallituksen kanssa, miten yhdistyksestä tehdään jäsenten lähellä oleva ja jäsenensä parhaiten sitouttava opiskelijayhdistys.
 • Hoidat käytännön järjestelyjä, kuten matkavarauksia ja somekanavien päivittämistä.

Pääsihteerinä pääset aitiopaikalle tutustumaan prolaiseen toimintaan ja verkostoitumaan liiton eri toimijoiden kanssa. Toimessa saat hyvää kokemusta ammattiliitto- ja yhdistystoiminnasta ja pääset tuomaan esille omia ajatuksiasi, miten liiton tulisi paremmin tavoittaa ja aktivoida opiskelijoita liiton jäseniksi. Toimenkuvaa voidaan muokata pääsihteerin toiveiden perusteella.

Olet etsimämme henkilö, jos

 • Olet Pro-Opiskelijat ry:n jäsen (jäsenyys on maksutonta!)
 • Tunnet korkeakoulumaailmaa ja erityisesti AMK-kentän
 • Olet markkinointihenkinen verkostoituja, jolla on hyvät viestintätaidot
 • Some on sinulla hyvin hallussa (erityisesti Facebook ja Instagram)
 • Projektinhallinta, strateginen ajattelu ja ideointi on sinulle helppoa, ja viet ajatuksia ja ideoita myös käytäntöön
 • Puhut ja kirjoitat englantia sujuvasti
 • Olet motivoitunut auttamaan Opiskelijaliitto Prota kasvamaan valtakunnallisesti

Plussaa on, jos sinulla on ennestään kokemusta järjestömaailmasta ja/tai assistentin tehtävistä. Työ tehdään pääasiallisesti etänä, mutta tehtävään liittyy myös matkustamista. Korvaamme matkakulut ja matkoista maksetaan päivärahat.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja lähetä se osoitteeseen sonja.tikkanen@pro-opiskelijat.fi 13.2.2023 mennessä. Kerro kuka olet ja miksi tehtävä kiinnostaa sinua. Toimi alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opiskelijaliitto Pron puheenjohtaja Sonja Tikkanen, +358 50 336 0807, sonja.tikkanen@pro-opiskelijat.fi.

Mikä on Opiskelijaliitto Pro?

Pron opiskelijayhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsentensä työolojen, palkkojen ja muiden työsuhteen ehtojen parantamiseksi, tasa-arvon edistämiseksi sekä heidän työmarkkina-, opiskelu- ja sosiaalisen asemansa vahvistamiseksi opiskelujen aikana sekä opiskeluaikaisissa työtehtävissä. 

Yhdistys edistää korkeaa järjestäytymisastetta alueensa oppilaitoksissa sekä vaikuttaa koulutukseen ja koulutuspolitiikkaan oppilaitoksissa, liitossa sekä valtakunnallisesti. 

Pro-opiskelijat ry toimii myös yhdyssiteenä opiskelijoiden ja Pron jäsenyhdistysten jäsenten välillä.