Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Opiskelijaliiton yleiskokous 27.11.2021

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen yleiskokoukseen lauantaina 27.11.2021 klo 14:00 alkaen. Kokous järjestetään Ammattiliitto Pron tiloissa Tampereella, osoitteessa Pyhäjärvenkatu 5 B, 33200 Tampere. Voit osallistua kokoukseen myös etänä.

Kokouslinkki lähetetään ennen kokousta. Yhdistyskokoukseen ei lähtökohtaisesti korvata matkakustannuksia.

Etsimme valokuvaajaa tapahtumaan 25.11.

siis yksin sinun vastuullasi. Työ sopii esimerkiksi journalismin tai media-alan opiskelijalle, mutta edellytämme sinulta jo löytyvän joitain työnäytteitä ja referenssejä.

Opiskelijaliiton pikkujoulut 25.11. Helsingissä

Illan pääesiintyjän Elias Gouldin lisäksi tiedossa DJ sekä tietysti drinkkilippuja ja haalarimerkkejä.

Opiskelijaliiton jäsenenä lippuusi kuuluu ilmainen sisäänpääsy (sis. narikka), kaksi drinkkilippua ja haalarimerkki! Myös tapahtumassa voi liittyä jäseneksi saaden samat edut, joten nyt kannattaa ottaa kaikki opiskelijakaverit mukaan!

Hymyile, olet Turvassa!

Turvaa vapaa-ajalle tapaturmavakuutuksella

Työaikana turvanasi on lakisääteinen tapaturmavakuutus, mutta entä vapaa-ajalla? Ammattiliitto Pro on vakuuttanut sinut Turvassa jäsenvakuutuksella, joka sisältää matkustajavakuutuksen lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Sinustako opiskelijayhdistyksen koordinaattori?

Sinustako opiskelijayhdistyksen koordinaattori?

Pääsihteerinä pääset aitiopaikalle tutustumaan prolaiseen toimintaan ja verkostoitumaan liiton eri toimijoiden kanssa. Toimessa saat hyvää kokemusta niin ammattiliitto- kuin yhdistystoiminnasta ja pääset tuomaan esille omia ajatuksiasi, miten liiton tulisi paremmin tavoittaa ja aktivoida opiskelijoita liiton jäseniksi.

risteilyllä

Pro the Bileet -risteily 6.11.2021

Pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan aluejohtokunta järjestää tuttuun tapaan nuorille jäsenille suunnatun 22h-bileristeilyn Tallinnaan marraskuun alussa Silja Europalla.

Lähtöpäivä la 6.11. klo 18.30 ja paluu su 7.11. klo 16.00 Helsingin Länsiterminaalista.