Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Oletko sinä Opiskelijaliitto Pron uusi pääsihteeri?

Pääsihteerinä pääset aitiopaikalle tutustumaan prolaiseen toimintaan ja verkostoitumaan liiton eri toimijoiden kanssa. Toimessa saat hyvää kokemusta niin ammattiliitto- kuin yhdistystoiminnasta ja pääset tuomaan esille omia ajatuksiasi, miten liiton tulisi paremmin tavoittaa ja aktivoida opiskelijoita liiton jäseniksi.

Kesäpörriäiset (Cledos ja Turisti) Helsingissä 18.5.2022

Pörräile bilettämään kaveriporukalla lukuvuoden päättymistä! Kesäpörriäiset järjestetään ensimmäistä kertaa Apollo Live Clubissa 18.5.2022. Liput ovat myynnissä Kide.appissa ja kaikkien järjestävien yhdistysten jäsenille lippu kustantaa vain 3 €. Ei-jäsenille lippu maksaa 5 €.

Leffailta + Pääsiäisbileet 5.4.

Opiskelijaliiton pääsiäisbileet ovat täällä! Valmistaudu huikeaan pääsiäistapahtumaan 5.4.2022! Tapahtuma on kaksiosainen; alkuillasta suuntaamme Finnkino Tennispalatsiin yksityisnäytökseen katsomaan The Batmanin, jonka jälkeen ilta jatkuu pääsiäisbileiden merkeissä Maxinessa.  Jatkoilla meille esiintyy Seksikäs-Suklaa, Dosdela ja VG+! Tiedossa tietysti myös… Lue lisää »Leffailta + Pääsiäisbileet 5.4.

Kokousnuija marmoripöydällä

Opiskelijaliiton hallitus 2022 valittu

Opiskelijaliitto Pron hallitus on valittu vuodelle 2022. Uuteen hallitukseen kuuluu viisi jäsentä, joista kaksi jatkaa edellisestä hallituksesta. Puheenjohtajaksi valittiin Sonja Tikkanen ja varapuheenjohtajaksi Sara Räsänen.

Opiskelijaliiton yleiskokous 27.11.2021

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen yleiskokoukseen lauantaina 27.11.2021 klo 14:00 alkaen. Kokous järjestetään Ammattiliitto Pron tiloissa Tampereella, osoitteessa Pyhäjärvenkatu 5 B, 33200 Tampere. Voit osallistua kokoukseen myös etänä.

Kokouslinkki lähetetään ennen kokousta. Yhdistyskokoukseen ei lähtökohtaisesti korvata matkakustannuksia.

Etsimme valokuvaajaa tapahtumaan 25.11.

siis yksin sinun vastuullasi. Työ sopii esimerkiksi journalismin tai media-alan opiskelijalle, mutta edellytämme sinulta jo löytyvän joitain työnäytteitä ja referenssejä.

Opiskelijaliiton pikkujoulut 25.11. Helsingissä

Illan pääesiintyjän Elias Gouldin lisäksi tiedossa DJ sekä tietysti drinkkilippuja ja haalarimerkkejä.

Opiskelijaliiton jäsenenä lippuusi kuuluu ilmainen sisäänpääsy (sis. narikka), kaksi drinkkilippua ja haalarimerkki! Myös tapahtumassa voi liittyä jäseneksi saaden samat edut, joten nyt kannattaa ottaa kaikki opiskelijakaverit mukaan!

Hymyile, olet Turvassa!

Turvaa vapaa-ajalle tapaturmavakuutuksella

Työaikana turvanasi on lakisääteinen tapaturmavakuutus, mutta entä vapaa-ajalla? Ammattiliitto Pro on vakuuttanut sinut Turvassa jäsenvakuutuksella, joka sisältää matkustajavakuutuksen lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.